SKREMMENDE HISTORIE

To dager sist uke så var jeg veldig uheldig. Siden det kom to uvedkommende skapninger på mitt rom de to gangene, hvis jeg kan si det slik. Og nå skal jeg forklare de uvedkommende skapningene var to store svarte og ekle edderkopper. Æsj😱

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn egentlig er jeg reddere edderkopper enn det jeg trodde, siden jeg har en veldig ekkel historie bak det. Nå skal dere få høre jeg har ingen anelse om hvor gammel jeg var, men jeg husker hva vi hadde til middag den dagen siden vi spiste middag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde pølser i brun saus og de som kjenner meg vet at jeg hater det veldig mye, siden jeg syns at det ikke smaker noe godt. Men over til historien jeg tror jeg hadde en t-skjorte på meg, eller det er mest sannsynlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imens jeg spiste kjente jeg at det kom noe ned armen min jeg tenkte at det var var et hårstrå, men så var det en svart middelsstor edderkopp tror jeg. Og jeg begynte å skrike også begynte jeg å gråte, jeg var veldig skremt som dere forstår.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og etter det har jeg egentlig bare vert redd edderkopper, men jeg er ikke så redd for de som er bitte små. Men nå har jeg i tillegg funnet ut at det er et edderkoppnett utfor vinduet mitt, så jeg kommer ikke til å lukke opp det vinduet med det første. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bodil Undheim

Bodil Undheim

14, Hå

Hei! Jeg heter Bodil Undheim. Jeg bur på Jæren med min familie. Og jeg håper dere liker å føle meg i gjennom dagen min :D

Kategorier

Arkiv

hits