JEG HAR TO PERSONLIGHETER!!

En ting jeg egentlig syns er veldig rart med meg, det er at jeg har to personligheter. Den ene personligheten min det er den jeg er når jeg er med de jeg kjenner best. Og den andre er når jeg ikke er med folk jeg ikke kjenner så godt, siden da er jeg veldig sjenert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det at jeg har to personligheter det er det som gjør meg til meg. Men det som er så rart med de to personlighetene mine det er at på den ene der jeg er meg selv, så har jeg så mye mer humor og latter. Enn det jeg har når jeg har den andre personligheten min, siden da syns jeg egentlig at nesten ingenting er morsomt. Og siden jeg vet at folk som kjenner meg best ville ha beskrevet meg annerledes, enn det folk som ikke kjenner meg så godt ville ha gjort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men som jeg skrev tidligere så er det det som gjør meg til meg. Jeg tror hvis jeg bare hadde en personlighet, så hadde jeg oppført med annerledes enn det jeg gjør nå. Men jeg syns egentlig at det er litt bra å ha to personligheter, siden da er du bare annerledes. Og annerledes er bra, det er i alle fall slik de sier.

 

INSTAGRAM   FACEBOOK   YOUTUBE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bodil Undheim

Bodil Undheim

14, Hå

Hei! Jeg heter Bodil Undheim. Jeg bur på Jæren med min familie. Og jeg håper dere liker å føle meg i gjennom dagen min :D

Kategorier

Arkiv

hits